maandag 25 mei 2020 | week 22
Home » Advertorial » Autoschade Bergschenhoek over Merk Erkend Schadeherstel
Een kijkje in het schadeherstelbedrijf aan de Rottekade te Bergschenhoek.

Autoschade Bergschenhoek over Merk Erkend Schadeherstel

Autoschade Bergschenhoek over Merk Erkend Schadeherstel

Bergschenhoek – Sinds enige tijd mag Autoschade Bergschenhoek het ‘Merk Erkend Schadeherstel’ van Tesla, Toyota, Kia en Ford dragen. Wat houdt dit in en wat zijn de voordelen vroegen we Ab Gelton, manager van het schadeherstelbedrijf aan de Rottekade 179 te Bergschenhoek.

“Het Merk Erkend Schadeherstel is niet alleen een aanwinst voor een dealerorganisatie, het is ook een belangrijke plus voor de berijders en/of eigenaren”, vertelt Ab Gelton. “Het geeft de zekerheid dat de klant kan vertrouwen op de service en kwaliteit van de door de klant gekozen auto. De auto, hoe complex de schade ook wat betreft elektronica en carrosserie, is na herstel weer volledig origineel en met originele delen hersteld. Voorbeelden van merk specifieke complexiteiten zijn bijvoorbeeld lane control, adaptieve cruise control, parkeersensoren, led-koplampen, ADAC, etc. Ook de opbouw van de carrosserie en hoe deze te bewerken is belangrijk voor veiligheid en levensduur. Bij ons bedrijf is tevens het herstel van schade aan vol elektrische auto’s in goede handen.
Wij hebben moeten investeren in merk gerelateerde gereedschappen en gerichte opleidingen voor carrosserie en de diverse technieken, verlijmingen, lassen, klinknagels en gebruikte metalen. Maar ook technische kennis over de elektronica en besturingssystemen en we hebben de juiste fabrieksapparatuur om problemen te herkennen, op te sporen en op te lossen. ASB heeft zich door de ervaring met complexe schades gericht op merk erkend herstel en is dan ook gespecialiseerd in een aantal merken, zoals Kia, Ford, Tesla en Toyota.”
Ab Gelton vervolgt: “Door je te richten op een aantal merken kun je beter, sneller en efficiënter herstellen wat de auto en berijder ten goede komt. Dit merk je vooral tot in de benodigde apparatuur, zoals een puntlas apparaat of een klinknagel tang die bij iedere fabrikant weer anders is. Zo heeft bijvoorbeeld een Tesla een puntlas machine met een aantrek moment van 550 kg per vierkante centimeter. Maar ook het reparatie fabrieksadvies “hoe te herstellen” is van groot belang bij constructieschade. Ook zijn we beter op de hoogte van alle veiligheidssystemen en elektronica die niet door iedereen uit te lezen is. En “last but not least”, je wordt op de hoogte gehouden van alle model modificaties en software-versies. Kortom de auto en de klant worden er blij van.”

Check Also

Er is weer ambachtelijk schepijs bij Bakker Ammerlaan

Bleiswijk - Bakker Ammerlaan verkoopt weer ambachtelijk schepijs in de winkel aan de Plaats in Bleiswijk. Naast de lekkerste brood- en banketproducten kunnen klanten terecht voor heerlijk ambachtelijk ijs. Achttien smaken om je vingers bij af te likken!

Geef een reactie