donderdag 23 januari 2020 | week 04
Home » Algemeen » Kinderactiviteit bij Rotta

Kinderactiviteit bij Rotta

Bergschenhoek – Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar organiseert Natuur- en Vogelwacht Rotta zaterdag 18 januari een leuke kinderactiviteit. De kinderen gaan uilenballen uitpluizen.
Uilenballen zijn harige langwerpige balletjes die door uilen zijn uitgespuugd. Met je handen, een satéprikker of een pincet worden de uilenballen uit elkaar gepeuterd. Hierbij worden met een loepje de botjes bekeken en met een zoekkaart kan worden ontdekt wat die uil zoal gegeten heeft.
Verzamelen 10 minuutjes voor de aanvangstijd bij Natuurcentrum Trefpunt, Hoeksekade 164, Bergschenhoek.
Wil je ook meedoen? Je kunt je opgeven voor ’s morgens (10.00 uur) of ’s middags (13.30 uur). Aanmelden is verplicht via rotta.jeugd@gmail.com. Vermeld graag leeftijd, voor- en achternaam van het kind en of je ’s morgens of ’s middags wilt komen.

Check Also

Opperdepop Festival duurt dit jaar drie dagen!

Lansingerland - Tijdens de tweede editie van Opperdepop op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2020 zullen veel bekende namen het podium betreden. Ook culinair is er heel veel te beleven!

Geef een reactie