woensdag 8 april 2020 | week 15
Home » Algemeen » Poëzieweek met Tsead Bruinja

Poëzieweek met Tsead Bruinja

Poëzieweek met Tsead Bruinja

Lansingerland – Tijdens de Poëzieweek organiseert Bibliotheek Oostland in samenwerking met Oostlandse dichters twee activiteiten in Lansingerland. De muzikale openingsavond vindt plaats op donderdag 30 januari in Berkel en Rodenrijs en wie houdt van poëzie, heerlijk eten en muziek kan op 2 februari terecht in Bleiswijk voor een literaire lunch met onder andere Tsead Bruinja.

Tijdens de openingsavond op 30 januari zullen gedichten en liedjes elkaar afwisselen en versterken. Laat je verrassen door diverse lokale dichters en singer-songwriters! Het begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Kaartjes kosten € 3,50 (inclusief drankje) en zijn te koop via de website van Bibliotheek Oostland of in een van de vestigingen.

Literaire Lunch

Na het succes van de afgelopen editie organiseert Bibliotheek Oostland weer een Literaire Lunch in Theater ’t Web. Tijdens een heerlijke lunch op zondag 2 februari zal onder andere Tsead Bruinja voordragen uit eigen werk. In 2019 werd Bruinja door een commissie van kenners en dichters benoemd tot Dichter des Vaderland. Door de commissie wordt hij beschreven als ‘een dichter die in eerlijke, eenvoudige woorden zowel gevoelig als scherp kan zijn, die een inval of anekdote tot gedicht kan verheffen en rauwheid en lyriek afwisselt’. Verder zijn er meerdere Oostlandse dichters van de partij: Marijke Rozendaal, Jeroen den Harder, Arie van Driel en gemeentedichter Mark Boninsegna die het programma zal afsluiten. Tijdens het eten geniet je van ‘Muzikale Momenten’ een duo bestaande uit een fluitiste en harpiste.
Kaartjes zijn te koop via de website van Bibliotheek Oostland en kosten € 25 (Inclusief driegangenlunch en een drankje per gang).

Check Also

Philip rapt er op los

Bergschenhoek - De 8-jarige Philip Buurman is een liefhebber van rappen. Hij rapt graag mee met bekende rappers zoals Ali B en Snelle. Toen hij de rap van Ali B en Jandino hoorde (1,5 meter) kwam de leerling van CBS de Acker op een idee.

Geef een reactie