donderdag 23 januari 2020 | week 04
Home » Algemeen » Gespot!
.

Gespot!

Gespot!

Berkel en Rodenrijs – Regelmatig wandelt Peter Meurs in de Groenzoom waar hij vorige week langs de rietkragen een roerdomp zag zitten. “Deze mysterieuze rietbewoner zie je bijna nooit mede door zijn fantastische schutkleur. Als een roerdomp jou ziet gaat hij behoedzaam in paalhouding staan en wordt hij één met het riet om zich heen. Bij wind gaat het riet heen en weer en beweegt de roerdomp met het wuiven van het riet mee. Geen wonder dus dat je hem moeilijk vindt. In dit geval had ik geluk en kon hem mooi vastleggen”, aldus de maker van de foto Peter Meurs.

Check Also

Opperdepop Festival duurt dit jaar drie dagen!

Lansingerland - Tijdens de tweede editie van Opperdepop op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2020 zullen veel bekende namen het podium betreden. Ook culinair is er heel veel te beleven!

Geef een reactie