donderdag 23 januari 2020 | week 04
Home » Algemeen » Op jacht naar de buidelmees
Een drukte van belang in De Groenzoom. Foto: Klaas Joop Visser.

Op jacht naar de buidelmees

Op jacht naar de buidelmees

Berkel en Rodenrijs – De Groenzoom is een prachtig gebied waar het goed toeven is voor (water)vogels en andere dieren. Maar zodra de buidelmees werd gespot, was het gedaan met de rust. Een groot aantal mensen in camouflagepakken, gewapend met een fototoestel en een enorme telelens, alsmede verrekijkers gingen massaal op zoek naar de buidelmees. Het was de hele week een drukte van belang op de Kleihoogt.

Check Also

Opperdepop Festival duurt dit jaar drie dagen!

Lansingerland - Tijdens de tweede editie van Opperdepop op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2020 zullen veel bekende namen het podium betreden. Ook culinair is er heel veel te beleven!

Geef een reactie