donderdag 23 januari 2020 | week 04
Home » Algemeen » Koos de Vuilnisman
.

Koos de Vuilnisman

Koos de Vuilnisman

Berkel en Rodenrijs – Donderdag 9 januari kreeg basisschool De Parel bezoek van Koos de Vuilnisman, geen onbekende voor de school. Al jaren kwam hij bij de Koningin Beatrixschool en dit jaar voor het eerst bij De Parel. In het expeditieplan van de school staat dat ze op De Parel verantwoordelijkheid willen nemen voor de zorg voor de aarde. Ze willen bewust en actief de hoeveelheid afval terugbrengen. En wat heeft Koos de Vuilnisman hen daar weer bij geholpen: samen met de kinderen van groep 7 is er een brief naar de gemeenteraad geschreven of zij ons kunnen helpen om daar op school beter vorm aan te kunnen geven. Er is een plan bedacht om met de kinderen van school nog duurzamer bezig te zijn, bijvoorbeeld geen pakjes drinken meenemen, maar gewoon in een drinkbeker. En er zijn mooie posters ontworpen.

Check Also

Opperdepop Festival duurt dit jaar drie dagen!

Lansingerland - Tijdens de tweede editie van Opperdepop op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2020 zullen veel bekende namen het podium betreden. Ook culinair is er heel veel te beleven!

Geef een reactie