donderdag 23 januari 2020 | week 04
Home » Algemeen » Verlenging tentoonstelling Jos Schelfhout
.

Verlenging tentoonstelling Jos Schelfhout

Verlenging tentoonstelling Jos Schelfhout

Berkel en Rodenrijs – Op verzoek van Bibliotheek Oostland verlengt Jos Schelfhout zijn tentoonstelling met ander nieuw werk. Vanwege zijn veelzijdigheid als kunstenaar wil de bibliotheek een heel ander genre van zijn schilderijen laten zien: action paintings. De werken hangen in januari en februari in de vestiging in Berkel en Rodenrijs, NIeuwstraat 25.

Check Also

Opperdepop Festival duurt dit jaar drie dagen!

Lansingerland - Tijdens de tweede editie van Opperdepop op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2020 zullen veel bekende namen het podium betreden. Ook culinair is er heel veel te beleven!

Geef een reactie