donderdag 23 januari 2020 | week 04
Home » Advertorial » Open Dag muziekschool Het Muziekpand
Kom ook naar de Open Dag in het Muziekpand!

Open Dag muziekschool Het Muziekpand

Open Dag muziekschool Het Muziekpand

Berkel en Rodenrijs – Heb je ook zin om muziek te gaan maken, of doe je dit al maar zou je graag meer verdieping in je spel en kennis willen? Kom dan zaterdag 18 januari van 11.00 tot 17.00 uur naar de open dag van Het Muziekpand en/of maak een afspraak voor een gratis proefles.

Het Muziekpand is een muziekschool die overloopt van jonge enthousiaste conservatorium muzikanten (docenten) die vinden dat muziekonderwijs leuk moet zijn voor welke leeftijd dan ook. En wie denkt dat muziek maken alleen voor kinderen is heeft het mis, de oudste student tot nu toe is 86 jaar. Tijdens de open dag mag iedereen alle instrumenten uitproberen. Denk hierbij aan gitaren, drums, saxofoon, trompet, viool en een echte vleugel. Meerdere lesruimtes zijn open, zo ook de DJ/Producer ruimte vol met synthesizers, drumcomputer, outboard gear en mixers. Uiteraard staat het team, bestaande uit docenten en vrijwilligers, deze dag klaar om al jouw vragen over muziek maken en Het Muziekpand te beantwoorden. Ook voor bands, artiesten, vocalisten en voor iedereen die opnames wil maken, staan de deuren van de studio open. Daarnaast zijn er te gekke optredens van verschillende docenten en leerlingen, de Vocal Groups en zal er ook één van de DJ studenten een setje komen draaien.
Voor meer info: www.hetmuziekpand.nl.

Check Also

Julia’s Kookstudio, een wereldbelevenis

Bergschenhoek - Om wereldsmaken te ontdekken hoef je niet meer op reis. Sinds begin dit jaar is Julia##+##rsquo;s Kookstudio aan de Leeuwenhoekweg 22 F geopend. Hier leer je Aziatische en andere exotische kookkunsten kennen en smaakt het eten alsof je weer op vakantie bent. De opening werd in oktober al verricht door wethouder Simon Fortuyn, en daarna hebben de try-outs plaatsgevonden.

Geef een reactie