donderdag 23 januari 2020 | week 04
Home » Advertorial » Open dag Grafisch Lyceum Rotterdam
Je bent van harte welkom op het Grafisch Lyceum.

Open dag Grafisch Lyceum Rotterdam

Open dag Grafisch Lyceum Rotterdam

Rotterdam – Enter the Creative World van het Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR) tijdens de open dag op zaterdag 25 januari 2020. Proef de sfeer, maak kennis met de nieuwste technologie in de wereld van media & entertainment, en bekijk het creatieve werk van de leerlingen en studenten.

Het GLR biedt de volgende mbo-opleidingen: Mediavormgeven, Mediatechnologie (Software Developer, IT Systems & Devices), Audiovisuele Media (Video Design, Video Production, Fotografie), Mediamanagement, Redactiemedewerker, Podium- en Evenemententechniek (Lichttechniek, Geluidstechniek), en Creatieve Productie (Mediamaker en Medewerker Sign). Daarnaast heeft GLR een vernieuwende vmbo-afdeling, met vier leerwegen voor Media, Vormgeven & ICT (MVI).

Media, entertainment & technologie

Het GLR leidt op voor de creatieve wereld van media, entertainment en technologie: een branche waar de ontwikkelingen razendsnel gaan. Nieuwe technologieën volgen elkaar in hoog tempo op. Alle opleidingen van het GLR zijn zo ingericht dat de nieuwste mogelijkheden op het gebied van media, entertainment en technologie direct worden vertaald in het onderwijs. Kom het zelf bekijken tijdens de open dag.

Open dag

De open dag is op zaterdag 25 januari 2020 van 10.00 tot 15.00 uur. De mbo-locatie is gevestigd aan de Heer Bokelweg 255 in Rotterdam, de vmbo-afdeling vindt u aan het Stadhoudersplein 35. Kijk voor alle informatie op www.glr.nl of neem contact op via 088 – 200 15 00 of info@glr.nl.

Check Also

Julia’s Kookstudio, een wereldbelevenis

Bergschenhoek - Om wereldsmaken te ontdekken hoef je niet meer op reis. Sinds begin dit jaar is Julia##+##rsquo;s Kookstudio aan de Leeuwenhoekweg 22 F geopend. Hier leer je Aziatische en andere exotische kookkunsten kennen en smaakt het eten alsof je weer op vakantie bent. De opening werd in oktober al verricht door wethouder Simon Fortuyn, en daarna hebben de try-outs plaatsgevonden.

Geef een reactie