woensdag 8 april 2020 | week 15
Home » Algemeen » Mijn kind gaat naar het voortgezet onderwijs
Berkel en Rodenrijs - Vier keer per jaar organiseert MEE in Lansingerland een bijeenkomst voor ouders van kinderen, jongeren of jongvolwassenen met een beperking, chronische ziekte of autismespectrumstoornis. De eerste keer is woensdag 15 januari.

Mijn kind gaat naar het voortgezet onderwijs

Mijn kind gaat naar het voortgezet onderwijs

Berkel en Rodenrijs – Vier keer per jaar organiseert MEE in Lansingerland een bijeenkomst voor ouders van kinderen, jongeren of jongvolwassenen met een beperking, chronische ziekte of autismespectrumstoornis. De eerste keer is woensdag 15 januari.

Ouders worden van harte uitgenodigd voor deze info- en contactavond op woensdagavond 15 januari van 20.00 – 22.00 uur in Ontmoetingscentrum Wel-kom, ds. van Koetsveldstraat 3 in Berkel en Rodenrijs.
Het thema van de avond is onderwijs. Alle ouders en/of verzorgers zijn welkom. De informatie is gericht op de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Bijvoorbeeld welke verschillende vormen van onderwijs er zijn en wat de mogelijkheden zijn voor extra ondersteuning. Hiervoor woeden verschillende organisaties uitgenodigd, zoals het samenwerkingsverband Koers VO, Jong-Perspectief en MEE op weg. Deze organisaties zullen hun mogelijkheden presenteren. Er is ook ruimte om als ouders en/of verzorgers met elkaar in gesprek te gaan, vragen te stellen of advies te krijgen. Ouders kunnen zich aanmelden via lansingerland@meerijnmond.nl. Aanmelden kan tot de dag voor de bijeenkomst. Toekomstige Ouder info- en contactavonden worden gehouden op: 18 maart, toekomstig wonen, 17 juni en 21 oktober, thema’s nog te bepalen. Data en thema’s zijn onder voorbehoud.

Check Also

Philip rapt er op los

Bergschenhoek - De 8-jarige Philip Buurman is een liefhebber van rappen. Hij rapt graag mee met bekende rappers zoals Ali B en Snelle. Toen hij de rap van Ali B en Jandino hoorde (1,5 meter) kwam de leerling van CBS de Acker op een idee.

Geef een reactie