donderdag 23 januari 2020 | week 04
Home » Advertorial » Franciscus Gasthuis & Vlietland rookvrij

Franciscus Gasthuis & Vlietland rookvrij

Regio – Vanaf 1 januari is Franciscus Gasthuis & Vlietland een rookvrij ziekenhuis. Dat betekent dat er nergens meer op de terreinen gerookt mag worden. Het rookvrije terrein is duidelijk aangegeven door middel van borden en aanduidingen op de weg. Om iedereen aan het rookvrije terrein te laten wennen, lopen er in de maand januari bij beide ziekenhuislocaties terreincoaches rond. Zij attenderen bezoekers en patiënten op het rookvrije ziekenhuis.
Vanaf dit jaar worden alle eerstelijns stoppen met roken programma´s volledig vergoed uit de basisverzekering. Er wordt dus geen eigen risico meer in rekening gebracht. Iedereen heeft recht op één keer per jaar begeleiding bij stoppen met roken via het stoppen-met-rokenprogramma. Meer informatie over het rookvrije ziekenhuis en het stoppen-met-roken programma dat Franciscus Gasthuis & Vlietland aanbiedt is te lezen op www.franciscus.nl/rookvrij.

Check Also

Julia’s Kookstudio, een wereldbelevenis

Bergschenhoek - Om wereldsmaken te ontdekken hoef je niet meer op reis. Sinds begin dit jaar is Julia##+##rsquo;s Kookstudio aan de Leeuwenhoekweg 22 F geopend. Hier leer je Aziatische en andere exotische kookkunsten kennen en smaakt het eten alsof je weer op vakantie bent. De opening werd in oktober al verricht door wethouder Simon Fortuyn, en daarna hebben de try-outs plaatsgevonden.

Geef een reactie