donderdag 23 januari 2020 | week 04
Home » Algemeen » Bakker Ammerlaan blijft Molen De Hoop steunen
Links Joost Ammerlaan (Bakker Ammerlaan) en rechts Jacques Boonekamp (bestuur Molen De Hoop). (Foto Cor Groen)

Bakker Ammerlaan blijft Molen De Hoop steunen

Bakker Ammerlaan blijft Molen De Hoop steunen

Lansingerland – Bakker Ammerlaan draagt Molen De Hoop in Zoetermeer al vele jaren een warm hart toe. De bakker toont dat met het afnemen van molenmeel voor het bakken van hun brood. Bovendien doneert Bakker Ammerlaan elk jaar een geldbedrag voor het onderhoud van de molen.

Bakker Ammerlaan hecht veel waarde aan kwalitatief goede en pure ingrediënten. Van het gekochte molenmeel maakt Bakker Ammerlaan onder andere speciaal Molenbrood. Dit authentieke brood wordt gemaakt van volkorenmeel, dat is gemalen door de Zoetermeerse Molen De Hoop. Hieraan wordt in de bakkerij een zadenmix bestaande uit zonnebloempitten, sesamzaad en lijnzaad toegevoegd. Het Molenbrood is bereid met natuurdesem en het brood is E-nummervrij. Hierdoor is dit brood smakelijk, natuurlijk en gezond. Alleen Bakker Ammerlaan verkoopt dit authentieke Zoetermeerse Molenbrood.

Een dankbare donatie

Onlangs mocht Stichting Molen De Hoop Zoetermeer van de bakkerij een cheque ontvangen ter waarde van € 1.000,00. De overhandiging van de cheque vond plaats in de molen, op Kaarsjesavond 2019. Het bestuur van de stichting is blij met deze trouwe ondersteuning door een betrokken ondernemer. Kijk ook eens op www.bakkerammerlaan.nl en op www.molendehoopzoetermeer.nl.

Check Also

Opperdepop Festival duurt dit jaar drie dagen!

Lansingerland - Tijdens de tweede editie van Opperdepop op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2020 zullen veel bekende namen het podium betreden. Ook culinair is er heel veel te beleven!

Geef een reactie