donderdag 23 januari 2020 | week 04
Home » Advertorial » J&M VvE Beheer naar Zoetermeer

J&M VvE Beheer naar Zoetermeer

Bergschenhoek – J&M VvE Beheer is met ruim 25 collega’s een solide speler in het VvE Beheer. Het bedrijf mag veel VvE’s in de Randstad en Noord-Brabant tot opdrachtgevers rekenen. Met name de laatste jaren heeft J&M VvE Beheer een mooie groei doorgemaakt. De locatie aan de Leeuwenhoekweg 20 te Bergschenhoek, waar ze al lange tijd is gevestigd, is hiermee te krap geworden. Er werd daarom uitgekeken naar een nieuwe locatie waar de ambities waargemaakt kunnen worden. Per 17 december is J&M VvE Beheer verhuisd naar Zoetermeer.
Directeur Marco van der Slik: “De centrale ligging en het aantrekkelijke ondernemersklimaat maken Zoetermeer voor ons de ideale vestigingsplaats. We zijn dan ook bijzonder verheugd het nieuwe jaar in te luiden op ons nieuwe kantoor aan de Heliumstraat 64 te Zoetermeer.”

Check Also

Julia’s Kookstudio, een wereldbelevenis

Bergschenhoek - Om wereldsmaken te ontdekken hoef je niet meer op reis. Sinds begin dit jaar is Julia##+##rsquo;s Kookstudio aan de Leeuwenhoekweg 22 F geopend. Hier leer je Aziatische en andere exotische kookkunsten kennen en smaakt het eten alsof je weer op vakantie bent. De opening werd in oktober al verricht door wethouder Simon Fortuyn, en daarna hebben de try-outs plaatsgevonden.

Geef een reactie