donderdag 23 januari 2020 | week 04
Home » Sport » Vrouwen CVV op trainingskamp

Vrouwen CVV op trainingskamp

Berkel en Rodenrijs – Ook dit jaar gaan de vrouwenteams van CVV Berkel op trainingskamp naar Portugal. Het hele gezelschap is van donderdag 9 t/m zondag 12 januari te gast in Albufeira om zich daar voor te bereiden op de 2e seizoenshelft. Er is in samenwerking met trainingskampen.nl weer een mooi programma samengesteld waarbij sport, plezier en teambuilding hoog in het vaandel zullen staan. Hierbij moet je denken aan de Albufeira Feminina Cup op vrijdag, een echt toernooi met officiële scheidsrechters, een speaker, en een geweldig toffe prijsuitreiking voor het deelnemersveld. Verder zullen de speelsters zich laten gelden tijdens een strandtraining, footgolf en andere spelactiviteiten. De Quiz Night en Albufeira verkennen hoort natuurlijk ook bij dit weekend waar iedereen al reikhalzend naar uitkijkt en dat op een prima locatie waar alles tiptop is geregeld en je van alle gemakken voorzien bent.

Check Also

TOGB start nieuw G-team jeugd

TOGB start nieuw G-team jeugd Berkel en Roderijs – Binnenkort start TOGB voetbal met een …

Geef een reactie