donderdag 23 januari 2020 | week 04
Home » Algemeen » Nieuwjaarsbijeenkomst PCOB Lansingerland
Lansingerland - Alle leden van de afdelingen van de drie kernen Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk van de PCOB Lansingerland zijn van harte welkom op de Nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari in zalencentrum Rehoboth in Berkel en Rodenrijs. Een ontmoeting met PCOB-ers om elkaar een voorspoedig nieuwjaar te wensen.

Nieuwjaarsbijeenkomst PCOB Lansingerland

Nieuwjaarsbijeenkomst PCOB Lansingerland

Lansingerland – Alle leden van de afdelingen van de drie kernen Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk van de PCOB Lansingerland zijn van harte welkom op de Nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari in zalencentrum Rehoboth in Berkel en Rodenrijs. Een ontmoeting met PCOB-ers om elkaar een voorspoedig nieuwjaar te wensen.

Na de opening zal de heer Broekhuizen een presentatie houden over het ‘Groene Hart’, waarin wij wonen. Het is een open gebied binnen de stedelijke ring van Amsterdam, Utrecht, Gorinchem, Rotterdam en Leiden. Door stedelingen werd het vooral gezien als leverancier van onmisbare zaken als zuivel, hooi, stro, turf en slachtvee. Maar in de loop der tijd kwam er steeds meer waardering voor de frisheid, de schoonheid en mogelijkheden tot ontspanning. Na een globale verkenning komen aspecten als ontginning, ontwatering, bebouwing, flora en fauna aan de orde.
Na deze presentatie is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, nieuwjaar te wensen en gezellig in gesprek te gaan. Dit alles onder het genot van een drankje en een hapje.
Het bestuur rekent op veel PCOB-ers uit Lansingerland, maar ook belangstellenden zijn hartelijk welkom.
Zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2 in Berkel en Rodenrijs, is om 14.00 uur geopend, de bijeenkomst begint om 14.30 uur. Het nieuwjaar wensen is vanaf ongeveer 15.30 uur tot 16.45 uur.
Inlichtingen: Henk Oosterwijk, tel. 010 – 5115271.

Check Also

Opperdepop Festival duurt dit jaar drie dagen!

Lansingerland - Tijdens de tweede editie van Opperdepop op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2020 zullen veel bekende namen het podium betreden. Ook culinair is er heel veel te beleven!

Geef een reactie