donderdag 20 februari 2020 | week 08
Home » Algemeen » Ik ontmoet, ik vraag, ik ontdek!

Ik ontmoet, ik vraag, ik ontdek!

Alpha cursus in Bergschenhoek

Ik ontmoet, ik vraag, ik ontdek!

Bergschenhoek – Op zoek gaan naar de zin van het leven, samen met anderen. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Woensdag 22 januari 2020 start de Alpha cursus in Bergschenhoek.

De eerste avond is een informatieavond, deze begint om 20.00 uur in ‘De Verdieping’ aan de Schiebroekseweg 20 te Bergschenhoek.
De cursus is zeer geschikt als je niet bekend bent met het christelijk geloof en je jezelf wilt verdiepen in de basis hiervan. Daarnaast kan de Alpha cursus je ook helpen om je geloofsleven nieuw leven in te blazen!
Het is een cursus voor jong en oud en deelname aan de Alpha is gratis. Elke cursusavond begint met een gezamenlijke maaltijd. Vervolgens wordt een inleiding gehouden over een specifiek onderwerp. Daarna volgt een gesprek in kleine groepen. Om 21.30 uur wordt de bijeenkomst afgesloten.
Informatie: Johan Stolk, tel. 06- 45322695 of per email: alpha@hervormd.nl, meer informatie is ook te vinden op www.alpha-cursus.nl.

Check Also

“Ik streef ernaar alle spelers een rol te geven”

Lansingerland - Als er één vereniging in Lansingerland is die haar naam in de loop der jaren heeft gevestigd dan is het wel Toneelvereniging 't Foetligt. Al vele jaren brengt ze toneelstukken op de planken waar het publiek dol op is. Een avondje lachen doet de mens goed, want meestal zorgt de vereniging voor veel humor tijdens haar voorstellingen. Vrijdag 13 en zaterdag 14 maart speelt 't Foetligt de komedie in drie bedrijven 'Vreemde vogels en rare mensen'. De titel alleen al voorspelt weer een fijne toneelavond!

Geef een reactie