zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Algemeen » Kersttour muziek Tom Parker

Kersttour muziek Tom Parker

Berkel en Rodenrijs – Zondag 14 december begint om 20.00 uur in de O.L.V. Geboortekerk, Noordeindseweg 102, een kerstprogramma van The Choir Company met werk van Tom Parker. Kaarten voor ‘The Christmas Collection of Tom Parker 2019’ zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl (tel. 0297-237172), aan de zaal voor zover er nog plaats is, en voor € 17,50 bij Kantoorboekhandel van Atten, Kerkstraat 8 te Berkel en Rodenrijs.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie