woensdag 22 januari 2020 | week 04
Home » Algemeen » Formulierenbrigade Welzijn

Formulierenbrigade Welzijn

Lansingerland – De Formulierenbrigade biedt ondersteuning bij het invullen van formulieren.
Denk daarbij aan belastingaangifte, aanvraag AOW, aanvraag of wijziging Huur- en Zorgtoeslag, aanvraag bijzondere bijstand, kwijtschelding gemeentelijke belasting enz. De dienst is voor inwoners uit Lansingerland. De spreekuren zijn in Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs. Voor het maken van een afspraak bel Welzijn, tel. 010 – 5225545 (op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur). Dan hoort men ook welke papieren nodig zijn om het invullen/aanvragen mogelijk te maken. Inwoners die de Nederlandse taal niet beheersen wordt gevraagd iemand mee te nemen die hen daarbij kan ondersteunen. Men wordt geholpen door vrijwilligers met kennis van zaken. Per consult betaalt men € 2,- eigen bijdrage. Info: www.welzijnlansingerland.nl.

Check Also

Opperdepop Festival duurt dit jaar drie dagen!

Lansingerland - Tijdens de tweede editie van Opperdepop op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2020 zullen veel bekende namen het podium betreden. Ook culinair is er heel veel te beleven!

Geef een reactie