zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Algemeen » Formulierenbrigade Welzijn

Formulierenbrigade Welzijn

Lansingerland – De Formulierenbrigade biedt ondersteuning bij het invullen van formulieren.
Denk daarbij aan belastingaangifte, aanvraag AOW, aanvraag of wijziging Huur- en Zorgtoeslag, aanvraag bijzondere bijstand, kwijtschelding gemeentelijke belasting enz. De dienst is voor inwoners uit Lansingerland. De spreekuren zijn in Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs. Voor het maken van een afspraak bel Welzijn, tel. 010 – 5225545 (op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur). Dan hoort men ook welke papieren nodig zijn om het invullen/aanvragen mogelijk te maken. Inwoners die de Nederlandse taal niet beheersen wordt gevraagd iemand mee te nemen die hen daarbij kan ondersteunen. Men wordt geholpen door vrijwilligers met kennis van zaken. Per consult betaalt men € 2,- eigen bijdrage. Info: www.welzijnlansingerland.nl.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie