zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Algemeen » Open inloop VIP

Open inloop VIP

Lansingerland – Op zoek naar vrijwilligerswerk of een leuke klus in Lansingerland? Op de open inloop van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP Lansingerland) helpen ze u graag verder. De eerstvolgende open inloop is donderdag 5 december 11.00-12.00 uur en dinsdag 17 december 10.30-11.30 uur in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1A in Bergschenhoek. Info: info@viplansingerland.nl, tel. 010 – 5225545 en viplansingerland.nl.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie