zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Algemeen » Kerstmarkt in Bleiswijk

Kerstmarkt in Bleiswijk

Woensdag 11 december wordt het centrum van Bleiswijk omgetoverd tot een gezellige Kerstmarkt. Van 16.00 tot 21.00 uur kunnen bezoekers lekker struinen langs de kramen en vergeet niet een foto te maken met de Kerstman, de echte!
Op de kerstmarkt zullen winkeliers en andere standhouders de bezoekers in kerstsfeer brengen met warme drankjes, kerstaanbiedingen en ander vermaak. Er zijn optredens van een kerstkoor, muziekvereniging Crescendo en een band.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie