zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Algemeen » Vrijheidsgedicht
.

Vrijheidsgedicht

Vrijheidsgedicht

In de aanloop naar de viering van 75 jaar Bevrijding op 5 mei 2020 verschijnt elke week een Vrijheidsgedicht in de Heraut. Wilt u een gedicht insturen voor deze rubriek, dan kan u uw gedicht insturen naar bevrijding75jaar@outlook.com.

Vrijheid

vrijheid is het mooiste wat er is
vrijheid moet er voor iedereen zijn
vrijheid is ook beter voor de wereld
vrijheid is geen doden meer
vrijheid is geen schuilen meer
vrijheid is fijn

Yare
De Oosthoek, groep 6

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie