zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Advertorial » Opening winterseizoen
.

Opening winterseizoen

Opening winterseizoen

Bergschenhoek – Op 15 december opent Outdoor Valley Wintersport, Rottebandreef 10, het winterseizoen. Kom langs voor een glühwein of een traditionele Oostenrijkse apfelstrüdel. Brasserie Edelweiss is aanwezig met echte Oostenrijkse hapjes. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Met de strippenkaart (te koop bij de bar) kun je onder andere komen tuben. Daarnaast is er een springkussen aanwezig en kunnen de kinderen geschminkt worden. Het belooft een gezellige zondag te worden! Ben jij erbij?

Check Also

Fource Logistics komt naar Oudeland

Berkel en Rodenrijs - Met het plaatsen van de handtekeningen bekrachtigden betrokkenen de komst van een modern en duurzaam distributiecentrum (DC) voor Fource Logistics aan de Marconisingel op bedrijventerrein Oudeland. Nadat deze feestelijke handeling maandagmiddag 2 december had plaatsgevonden kon de bouw een dag later van start.

Geef een reactie