zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Algemeen » Marinelle wint coverprijs
Dochter Kyra stond model. Foto: IAM Couture.

Marinelle wint coverprijs

Marinelle wint coverprijs

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 2 november werd in Nieuwegein een modeshow van de Danckaerts Modevakscholen gehouden. Marinelle Docter uit Berkel en Rodenrijs viel hierbij in de prijzen.

Alle (ex-)leerlingen van de bij Danckaerts aangesloten modevakscholen konden meedoen aan de modeshow. De Danckaerts geeft ook het vakblad Coupe & Mode uit. Het thema van de modeshow was dan ook Coupe & Mode door de jaren heen. Er werden ruim zestig creaties geshowd, waaronder die van Marinelle Docter. Zij had inspiratie gehaald uit een Coupe & Mode uit de jaren tachtig. De deelnemers werden ingedeeld in categorieën (jeugd, beginners, gevorderden en topklasse) waarin diverse prijzen te winnen waren.
Er was ook een speciale prijs, waarmee je creatie op de cover van de Coupe & Mode zou komen te staan. Mede dankzij dochter Kyra, een uitstekend model, won Marinelle deze coverprijs. “Het was een leuke creatieve uitdaging om mee te doen aan deze wedstrijd”, aldus Marinelle.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie