woensdag 22 januari 2020 | week 04
Home » Algemeen » Rabo ClubSupport actie voor Jeugdfestival
Eelco en Susanne van de vestiging Rabobank Zuid-Holland Midden reiken de cheque uit aan Gertjan en Marco van het Jeugdfestival Berkel en Rodenrijs.

Rabo ClubSupport actie voor Jeugdfestival

Rabo ClubSupport actie voor Jeugdfestival

Berkel en Rodenrijs – Leden van het bestuur van het Jeugdfestival werden donderdagavond 31 oktober verrast met de uitreiking van een cheque ter waarde van € 3.788,34. Het Jeugdfestival had zich ingeschreven voor de Rabobank ClubSupport actie waarbij leden van de Rabobank konden stemmen op één van de vele goede doelen die participeerden in de actie. Een totaalbedrag van € 275.000,- werd verdeeld onder 148 verenigingen en stichtingen die onder Rabobank Zuid-Holland Midden vielen. De bijdrage zal gebruikt worden voor de aanschaf van schuiltenten voor de kinderen tijdens regen of hitte. Het Jeugdfestival dankt alle leden van de Rabobank die gestemd hebben en uiteraard ook de Rabobank voor deze geweldige ClubSupport actie.

Check Also

Opperdepop Festival duurt dit jaar drie dagen!

Lansingerland - Tijdens de tweede editie van Opperdepop op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2020 zullen veel bekende namen het podium betreden. Ook culinair is er heel veel te beleven!

Geef een reactie