maandag 20 januari 2020 | week 04
Home » Nieuws » Carols aan de Rotte
.

Carols aan de Rotte

Carols aan de Rotte

Bleiswijk – Onder auspiciën van de Stichting Vrienden van de Dorpskerk van Bleiswijk verzorgen op vrijdag 6 december Vocaal Ensemble Voces, onder leiding van Dick van der Lecq, en organist Rien Donkersloot een concert met op het programma een keur aan Christmas Carols. Voor de samenzang is gekozen voor de bekende Evergreens, het koor completeert het programma met onbekendere Carols. Het concert begint om 20.30 uur en vanaf 19.45 uur wordt koffie en thee geserveerd in de koorruimte van de kerk. De toegang is vrij en na afloop wordt een gift gevraagd ten behoeve van de restauratie van het pedaal van het historische Van den Brinkorgel uit 1842.

Check Also

Anne Frankschool wint project- en innovatieprijs

Bleiswijk - Zaterdag 7 december was een spannende dag voor het team City Shakers van de Anne Frankschool. Het team, met kinderen uit de groepen 6, 7 en 8, mocht naar de TU in Delft voor de regiofinale van de First Lego League (FLL). Met succes: het robotteam eindigde verdienstelijk in de middenmoot en het projectteam won de innovatieprijs.

Geef een reactie