donderdag 20 februari 2020 | week 08
Home » Nieuws » Carols aan de Rotte
.

Carols aan de Rotte

Carols aan de Rotte

Bleiswijk – Onder auspiciën van de Stichting Vrienden van de Dorpskerk van Bleiswijk verzorgen op vrijdag 6 december Vocaal Ensemble Voces, onder leiding van Dick van der Lecq, en organist Rien Donkersloot een concert met op het programma een keur aan Christmas Carols. Voor de samenzang is gekozen voor de bekende Evergreens, het koor completeert het programma met onbekendere Carols. Het concert begint om 20.30 uur en vanaf 19.45 uur wordt koffie en thee geserveerd in de koorruimte van de kerk. De toegang is vrij en na afloop wordt een gift gevraagd ten behoeve van de restauratie van het pedaal van het historische Van den Brinkorgel uit 1842.

Check Also

Jamila mag naar volgende ronde Nationale Voorleeswedstrijd

Lansingerland - Twaalf basisscholen uit Lansingerland stuurden donderdag 13 februari een van hun leerlingen door naar de lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Ze waren de kampioenen van de eerder georganiseerde schoolrondes en gingen het die dag opnemen tegen elkaar. De beste kon rekenen op deelname aan de volgende ronde: de regionale kwartfinale op 18 maart in Voorburg.

Geef een reactie