zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Nieuws » Carols aan de Rotte
.

Carols aan de Rotte

Carols aan de Rotte

Bleiswijk – Onder auspiciën van de Stichting Vrienden van de Dorpskerk van Bleiswijk verzorgen op vrijdag 6 december Vocaal Ensemble Voces, onder leiding van Dick van der Lecq, en organist Rien Donkersloot een concert met op het programma een keur aan Christmas Carols. Voor de samenzang is gekozen voor de bekende Evergreens, het koor completeert het programma met onbekendere Carols. Het concert begint om 20.30 uur en vanaf 19.45 uur wordt koffie en thee geserveerd in de koorruimte van de kerk. De toegang is vrij en na afloop wordt een gift gevraagd ten behoeve van de restauratie van het pedaal van het historische Van den Brinkorgel uit 1842.

Check Also

Het werk van SchuldHulpMaatjes breidt nog steeds uit

Lansingerland - Op woensdag 27 november jl. reikte wethouder Ankie van Tatenhove aan acht nieuwe SchuldHulpMaatjes na het doorlopen van de noodzakelijke basiscursus het certificaat uit. Ze kunnen direct aan de slag, want de vraag naar een persoonlijk begeleider voor inwoners die in financiële problemen zijn gekomen, neemt nog steeds toe.

Geef een reactie