donderdag 20 februari 2020 | week 08
Home » Sport » Voetbal Oranje Nassau – Berkel (VR): 1 – 3

Voetbal Oranje Nassau – Berkel (VR): 1 – 3

Groningen – Berkel startte lekker fel en duwde de thuisclub al vrij snel in de problemen, wat beloond werd met doelpunten. Het waren Sabrina Pocorni en Faith Parto die Berkel op een comfortabele 0-2 voorsprong brachten. Ook in de tweede helft bleef Berkel goed en gedreven voetballen en kansen creëren. Met Esmee van der Burg en Julia Romers kwamen er verse krachten binnen de lijnen voor Sabrina Pocorni en Jonna Hulshof. Via een penalty, die beheerst werd ingeschoten door Melanie den Dulk, kwam Berkel zelfs op een 0-3 voorsprong. Hierna scoorde de thuisclub de 1-3 en dat bleef het tot het laatste fluitsignaal. In de hoofdklasse A heeft de koploper 19 punten, de nummer vier 14 punten en Berkel, nu achtste, staat met 11 punten. Komende zaterdag komen the Knickerbockers op bezoek en kan Berkel bij winst verder wegkruipen van de onderste plaatsen, aftrap rond 14.30 uur.

Check Also

Enthousiasme maakt mooi evenement van Lansingerland Run

Berkel en Rodenrijs - Wat verleden jaar als een probeersel begon, staat nu stevig in de schoenen. De Lansingerland Run had vorig jaar al een aantrekkingskracht met ruim veertienhonderd lopers. De editie van zondag 16 februari moet de organisatie tot tevredenheid hebben gestemd. Met het bordje 'uitverkocht' trokken 2500 deelnemers de 'stoute' schoenen aan. Beginners en geoefende lopers en vooral ook jeugd stonden aan de start.

Geef een reactie