zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Sport » Voetbal Oranje Nassau – Berkel (VR): 1 – 3

Voetbal Oranje Nassau – Berkel (VR): 1 – 3

Groningen – Berkel startte lekker fel en duwde de thuisclub al vrij snel in de problemen, wat beloond werd met doelpunten. Het waren Sabrina Pocorni en Faith Parto die Berkel op een comfortabele 0-2 voorsprong brachten. Ook in de tweede helft bleef Berkel goed en gedreven voetballen en kansen creëren. Met Esmee van der Burg en Julia Romers kwamen er verse krachten binnen de lijnen voor Sabrina Pocorni en Jonna Hulshof. Via een penalty, die beheerst werd ingeschoten door Melanie den Dulk, kwam Berkel zelfs op een 0-3 voorsprong. Hierna scoorde de thuisclub de 1-3 en dat bleef het tot het laatste fluitsignaal. In de hoofdklasse A heeft de koploper 19 punten, de nummer vier 14 punten en Berkel, nu achtste, staat met 11 punten. Komende zaterdag komen the Knickerbockers op bezoek en kan Berkel bij winst verder wegkruipen van de onderste plaatsen, aftrap rond 14.30 uur.

Check Also

Mijlpaal voor Schaatsvereniging Lansingerland

Lansingerland - Het heeft even geduurd maar de werkzaamheden zijn gestart voor de aanleg van een inline-skatebaan op het wielerparcours van Sportpark Noordrand aan de Doenkade nu nog bekend onder de naam Ahoy Wielerparcours.

Geef een reactie