maandag 25 mei 2020 | week 22
Home » Advertorial » Trots op de nieuwe Renault Captur
Bij Zeeuw & Zeeuw Renault zijn ze enorm trots op de nieuwe Captur.

Trots op de nieuwe Renault Captur

Trots op de nieuwe Renault Captur

Delfgauw – Vrijdag 29 november is het zover. Dan staat de nieuwe Renault Captur in de showroom van Zeeuw & Zeeuw Renault. Ze zijn bij Zeeuw & Zeeuw Renault trots op deze nieuwe robuuste en sportieve auto.

De nieuwe Captur heeft sportief gevormde flanken, een opvallende schouderpartij en stoere wielkasten. De aluminium dakrails, brede grill en robuuste bumper geven hem het krachtige uiterlijk van een atletische SUV. Maar de Captur durft tegelijkertijd elegant te zijn met zijn vloeiende sensuele lijnen en kenmerkende C-shape LED-dagrijverlichting. Zo brengt deze vernieuwende SUV verschillende smaken bij elkaar.
Het interieur is flexibel, hightech en comfortabel. De bagageruimte is met 536 liter de grootste in zijn klasse. Ook de Smart Cockpit is volledig vernieuwd. Het biedt een 9,3-inch touchscreen voor de bediening van het multimediasysteem en een digitaal instrumentenpaneel, een unieke zwevende middenconsole met E-shifter versnellingspook en diverse slimme opbergruimten. Het exterieur is in 90 kleurcombinaties persoonlijk te maken.

Introductiedagen

Zeeuw & Zeeuw geeft u graag een voorproefje van de nieuwe Renault Captur op 29 en 30 november. Ze zijn enorm trots op deze nieuwe Captur en ervan overtuigd dat deze auto wederom een succes gaat worden. Daarom zijn er alvast 200 auto’s besteld.
Er staat vrijdag en zaterdag een hapje en een drankje voor u klaar in de Zeeuw & Zeeuw Renault showrooms. Aanmelden kan op www.zeeuwenzeeuw.nl/renault/captur en ontvang een voucher voor een gratis kerstboom. De voucher kan bij een bezoek op 29 of 30 november aan één van de Renault showrooms worden opgehaald.

Check Also

Er is weer ambachtelijk schepijs bij Bakker Ammerlaan

Bleiswijk - Bakker Ammerlaan verkoopt weer ambachtelijk schepijs in de winkel aan de Plaats in Bleiswijk. Naast de lekkerste brood- en banketproducten kunnen klanten terecht voor heerlijk ambachtelijk ijs. Achttien smaken om je vingers bij af te likken!

Geef een reactie