zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Algemeen » 30 Seconds kampioenschap

30 Seconds kampioenschap

Bergschenhoek – Ben jij ook zo goed in het bordspel 30 Seconds? Dan is dit jouw kans op eeuwige roem en prachtige prijzen. Op dinsdagavond 10 december wordt het 1e Open Bergschenhoeks Kampioenschap 30 Seconds georganiseerd bij Outdoor Valley. Na vele kampioenschappen organiseert Jeroen Citroen Events nu voor het eerst het kampioenschap in Bergschenhoek. Gezelligheid, plezier en natuurlijk een vleugje fanatisme hoort er allemaal bij. Opgeven kan met je eigen team (2 tot 4 personen) via www.jeroencitroen.nl/aanmelden. Deelname kost € 5 per persoon.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie