zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Algemeen » Bijeenkomst Welzijn over winteractiviteiten

Bijeenkomst Welzijn over winteractiviteiten

Wat is er aan activiteiten te doen deze winter aan dagtochten en dagactiviteiten? Op deze vragen krijgt u antwoord tijdens een bijeenkomst van Welzijn Lansingerland op maandag 2 december van 13.30 tot 15. 30 uur. Er wordt begonnen met een Stoelyoga, een les voor iedereen, samen bewegen binnen de grenzen van de eigen mogelijkheden. Daarna worden de activiteiten die vanuit Welzijn Lansingerland worden georganiseerd voorgelegd en besproken. Ook willen de medewerkers van Welzijn Lansingerland graag horen waar u behoefte aan heeft.
Belangstellenden zijn vanaf 13.15 uur welkom in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a Bergschenhoek, aanvang 13.30 uur.
Birgit Knotter (yoga docent), Sylvia Frau, Liesbeth Kraaijenga (ouderenadviseur) van Welzijn Lansingerland zullen deze bijeenkomst voor senioren begeleiden. Deelname is gratis. Graag aanmelden: tel. 010 – 5225545 of mail naar bd@swsl.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie