zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Algemeen » Wereldlichtjesdag in Lansingerland
.

Wereldlichtjesdag in Lansingerland

Wereldlichtjesdag in Lansingerland

Lansingerland – Elke tweede zondag in december is het Wereldlichtjesdag. Overal ter wereld steken mensen op deze dag een kaars aan ter nagedachtenis aan hun overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het is geleden. Er worden in veel steden openbaar toegankelijke herdenkingsbijeenkomsten gehouden, ook in Lansingerland.

Voor elk kind(je) dat herdacht wordt, zal een kaarsje worden aangestoken. Door de verschillende tijdzones branden er de hele dag kaarsjes.
De bijeenkomst heeft een gevarieerd programma van muziek, woorden en bezinning. Ook kinderen zijn uiteraard van harte welkom, er zal voor hen een (knutsel)tafel worden ingericht. Na de bijeenkomst is er ruimte om na te praten onder het genot van koffie of thee.
De bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis van Lansingerland aan de Tobias Asserlaan 1 te Bergschenhoek. Inloop 18.00 uur, start bijeenkomst 18.30 uur, 19.30 uur gelegenheid tot napraten met koffie / thee.
Alle informatie is ook te vinden op de Facebook pagina Wereldlichtjesdag Lansingerland of telefonisch na te vragen, 06 – 45769462.

Aanmelden / informatie via:
https://docs.google.com/forms/d/1OXG68P_9KgX9AQZ52Cu8MnGPgXWBHeJzfUC8lylxmfo/viewform?edit_requested=true
Contact: wldlansingerland@outlook.com / 06 – 45769462.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie