zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Advertorial » Jumbo Westpolder verbetert winkel
Het Pickup Point blijft geopend.

Jumbo Westpolder verbetert winkel

Jumbo Westpolder verbetert winkel

Berkel en Rodenrijs – Van maandag 25 november t/m 29 november is Jumbo Westpolderplein gesloten. Zaterdag 30 november opent de vernieuwde Jumbo om 7.00 uur ’s ochtends de deuren van de vernieuwde winkel.

Volgende week zal de winkel bij RandstadRail halte Westpolder gesloten zijn omdat de gehele versafdeling (groente, vlees en brood) opnieuw wordt ingericht. Ook wordt in de hal een slijterij gebouwd en daarvoor wordt de klantenbalie verplaatst naar de andere kant van de doorgang.
In de winkel wordt ook de wijnafdeling exclusiever en de kinderhoek komt weer in de winkel achter de nieuwe versschappen.
Tijdens deze verbouwing kunt u wel gebruikmaken van het Pickup Point en ook het Thuisbezorgen gaat gewoon door!
In Berkel en Rodenrijs is Jumbo Esdoornlaan wel geopend voor uw vertrouwde Jumbo boodschappen.

Check Also

Fource Logistics komt naar Oudeland

Berkel en Rodenrijs - Met het plaatsen van de handtekeningen bekrachtigden betrokkenen de komst van een modern en duurzaam distributiecentrum (DC) voor Fource Logistics aan de Marconisingel op bedrijventerrein Oudeland. Nadat deze feestelijke handeling maandagmiddag 2 december had plaatsgevonden kon de bouw een dag later van start.

Geef een reactie