zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Nieuws » Japans bezoek in Bleiswijk
.

Japans bezoek in Bleiswijk

Japans bezoek in Bleiswijk

Lansingerland – De Anne Frank basisschool uit Bleiswijk kent al jaren een uitwisseling met een school uit Japan. Dit jaar was het de beurt aan de Japanse kinderen om naar Bleiswijk te komen. Maandagmiddag werden ze in het gemeentehuis welkom geheten door burgemeester Pieter van de Stadt. De rest van de week staan er tal van activiteiten op het programma waaronder een uitgebreide kennismaking met de school, de manier van werken daar, maar ook de manier van leven in Nederland, want de kinderen verblijven bij gastgezinnen.

Check Also

Het werk van SchuldHulpMaatjes breidt nog steeds uit

Lansingerland - Op woensdag 27 november jl. reikte wethouder Ankie van Tatenhove aan acht nieuwe SchuldHulpMaatjes na het doorlopen van de noodzakelijke basiscursus het certificaat uit. Ze kunnen direct aan de slag, want de vraag naar een persoonlijk begeleider voor inwoners die in financiële problemen zijn gekomen, neemt nog steeds toe.

Geef een reactie