dinsdag 19 november 2019 | week 47
Home » Algemeen » Gezellige poppenkast Kids & Fun in Willem Huygensz.

Gezellige poppenkast Kids & Fun in Willem Huygensz.


Berkel en Rodenrijs – Zondag 10 november organiseert Kids & Fun twee voorstellingen met Poppentheater Ronzebons. Iedereen is dan welkom in theater Willem Huygensz. aan de Noordeindseweg 104. De voorstellingen beginnen om 11.00 en 15.00 uur; de zaal is een half uur eerder al open. Kaarten zijn verkrijgbaar via Facebook kids & fun berkel en aan de zaal. Toegangsprijs is € 5,- inclusief limonade. Na de eerdere spelmiddagen in de Vermeulenhal en het recente Minitruckers Festival organiseert Linda Rens van Kids & Fun nu een feest voor alle kinderen vanaf twee jaar. Ook hun ouders en grootouders kunnen genieten van de verrassende voorstelling over timmerman Gepetto. Info: Facebook kids & fun berkel.

Check Also

Bewijs van Nederlandschap voor nieuwe inwoners Lansingerland

Negen inwoners van Lansingerland kwamen maandag 28 oktober voor hun naturalisatie naar het gemeentehuis om hun bewijs van Nederlanderschap in ontvangst te nemen uit handen van wethouder en locoburgemeester Simon Fortuyn. Ze zijn hiermee nu officieel Nederlander geworden.