donderdag 20 februari 2020 | week 08
Home » Algemeen » Gezellige poppenkast Kids & Fun in Willem Huygensz.

Gezellige poppenkast Kids & Fun in Willem Huygensz.


Berkel en Rodenrijs – Zondag 10 november organiseert Kids & Fun twee voorstellingen met Poppentheater Ronzebons. Iedereen is dan welkom in theater Willem Huygensz. aan de Noordeindseweg 104. De voorstellingen beginnen om 11.00 en 15.00 uur; de zaal is een half uur eerder al open. Kaarten zijn verkrijgbaar via Facebook kids & fun berkel en aan de zaal. Toegangsprijs is € 5,- inclusief limonade. Na de eerdere spelmiddagen in de Vermeulenhal en het recente Minitruckers Festival organiseert Linda Rens van Kids & Fun nu een feest voor alle kinderen vanaf twee jaar. Ook hun ouders en grootouders kunnen genieten van de verrassende voorstelling over timmerman Gepetto. Info: Facebook kids & fun berkel.

Check Also

“Ik streef ernaar alle spelers een rol te geven”

Lansingerland - Als er één vereniging in Lansingerland is die haar naam in de loop der jaren heeft gevestigd dan is het wel Toneelvereniging 't Foetligt. Al vele jaren brengt ze toneelstukken op de planken waar het publiek dol op is. Een avondje lachen doet de mens goed, want meestal zorgt de vereniging voor veel humor tijdens haar voorstellingen. Vrijdag 13 en zaterdag 14 maart speelt 't Foetligt de komedie in drie bedrijven 'Vreemde vogels en rare mensen'. De titel alleen al voorspelt weer een fijne toneelavond!