dinsdag 19 november 2019 | week 47
Home » Politieberichten » Op heterdaad betrapt

Op heterdaad betrapt

Bergschenhoek – Mede dankzij oplettendheid van buurtbewoners heeft de politie twee daders aangehouden voor inbraak in een woning. Op zondag 3 november kwam er een melding binnen van een inbraak aan de Zuiderparklaan in Bergschenhoek.
Diverse eenheden met hondenbegeleiding en ondersteuning van de politiehelikopter kwamen ter plaatse. De zoektocht in de woning door de politiehond leverde geen resultaat, maar mede op aanwijzingen van de bemanning in de helikopter konden de daders, een 27-jarige man uit Den Haag en een 24-jarige man uit Zoetermeer, in de nabijheid worden aangehouden. Ook werd er door de verdachten gebruikt gereedschap aangetroffen. De spullen zijn in beslag genomen.

Check Also

Aanhoudingen wegens heling

Berkel en Rodenrijs – Door oplettendheid van buurtbewoners heeft de politie op woensdag 6 november …

Geef een reactie