dinsdag 19 november 2019 | week 47
Home » Politieberichten » Aanhouding dieven

Aanhouding dieven

Bleiswijk – Door oplettendheid van het personeel van een bedrijf aan de Kooilaan heeft de politie op woensdag 30 oktober twee dieven kunnen aanhouden op het terrein van het bedrijf. De man en vrouw, beiden afkomstig uit Frankrijk, werden betrapt op het stelen van eigendommen van bezoekers van het bedrijf. Bij doorzoeking van de auto van het tweetal werden nog meer zaken aangetroffen die niet hun eigendom bleken te zijn. De volgende ochtend trof personeel van het bedrijf aan de zijkant van het gebouw meerdere zakken aan waar eigendommen van het bedrijf in zaten. Mogelijk waren de zakken door de daders veilig weggezet om die later te kunnen ophalen.

Check Also

Aanhoudingen wegens heling

Berkel en Rodenrijs – Door oplettendheid van buurtbewoners heeft de politie op woensdag 6 november …

Geef een reactie