dinsdag 19 november 2019 | week 47
Home » Advertorial » Outlet de Koopjeshoeck geopend
 Christiaan Veltrop en enkele medewerkers van 'de Koopjeshoeck'.

Outlet de Koopjeshoeck geopend

Outlet de Koopjeshoeck geopend

Bergschenhoek – Op 30 oktober werd naast de Jumbo in Bergschenhoek Outlet ‘de Koopjeshoeck ‘ geopend. De Koopjeshoeck is van woensdag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur geopend.

Na drieënhalf is de ruimte naast de eindelijk gevuld. Christiaan Veltrop nam het initiatief voor deze outlet. Omdat hij wel een mogelijkheid zag om deze leegstaande panden te vullen ging hij in gesprek met de beheerders en kwam tot deze oplossing.
De bezoekers vinden het gezellig in de winkel. Ze lopen er regelmatig naar binnen voor een babbeltje, maar natuurlijk ook om te kijken of er weer iets nieuws te koop is.
In ieder geval tot het eind van het jaar zullen nieuwe (non food) producten met veel voordeel worden aangevoerd. Ook cadeau-artikelen voor de feestdagen, hotelkussens en dekbedden, handschoenen en mutsen, boeken, pietenpakjes…

Check Also

Internationale nominatie Anthura

Bleiswijk - Anthura is genomineerd voor de prestigieuze 'International Grower of the Year Award' in de categorie ‘jonge planten’. Op dinsdag 28 januari 2020, tijdens de IPM in Essen, wordt de winnaar bekend gemaakt. Tien bedrijven uit acht landen in vier categorieën strijden om deze mooie prijs.

Geef een reactie