dinsdag 19 november 2019 | week 47
Home » Politieberichten » Waar staat deze gestolen fiets?
 .

Waar staat deze gestolen fiets?

Waar staat deze gestolen fiets?

Bergschenhoek – Maandagavond 28 oktober werd bij de bushalte aan de Berkelseweg (vlakbij het zwembad) een gloednieuwe damesfiets gestolen. De fiets stond met twee sloten vast aan een hek. Het hekwerk is uit de grond getild om het slot eruit te halen. De eigenaar van de fiets zag dat haar eigendom via Marktplaats te koop werd aangeboden. Wie herkent de locatie waar deze foto is gemaakt? De foto is gebruikt om de fiets op Marktplaats aan te bieden. Reacties naar redactie@de-heraut.nl

Check Also

Aanhoudingen wegens heling

Berkel en Rodenrijs – Door oplettendheid van buurtbewoners heeft de politie op woensdag 6 november …

Geef een reactie