dinsdag 19 november 2019 | week 47
Home » Algemeen » Concert Mixed Voices
 Koor Mixed Voices.

Concert Mixed Voices

Concert Mixed Voices

​​​​​Berkel en Rodenrijs – Op zondag 17 november komt het bekende koor Mixed Voices uit Rotterdam naar de O.L.V. Geboortekerk aan de Noordeindseweg. Met hun gevarieerde repertoire en grote muzikaliteit wisten zij vorige jaar de felbegeerde titel Beste Koor van Zuid Holland te behalen.

Geleid door dirigent Ana Milhajlovic zingen de 30 zangeressen zesstemmige ballads en ander modern repertoire. In de reeks zondagmiddagconcerten in de kerk treden zij op 17 november afwisselend op met de jonge gitarist Mart Hillen. Hij is een aanstormend talent en maakt snel landelijk furore. Samen met theatervakvrouw Leoni Jansen maakte hij onlangs een soloconcert voor theater. Met zijn akoestische gitaar is hij in staat verschillende instrumenten te laten klinken.
Aanvang van het concert is 14.30 uur, ontvangst vanaf 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera en Kantoorboekhandel van Atten, beide in Berkel en Rodenrijs. Toegangsprijs € 12,-; leden van de ouderenbonden krijgen op vertoon van hun pas € 2,- korting. Ook aan de zaal zijn kaarten verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.
Info: Cultuuraanhetlint.nl en Facebook cultuuraanhetlint.

Check Also

Bewijs van Nederlandschap voor nieuwe inwoners Lansingerland

Negen inwoners van Lansingerland kwamen maandag 28 oktober voor hun naturalisatie naar het gemeentehuis om hun bewijs van Nederlanderschap in ontvangst te nemen uit handen van wethouder en locoburgemeester Simon Fortuyn. Ze zijn hiermee nu officieel Nederlander geworden.

Geef een reactie