dinsdag 19 november 2019 | week 47
Home » Algemeen » Spooktuin De Kievit druk bezocht
 .

Spooktuin De Kievit druk bezocht

Spooktuin De Kievit druk bezocht

Berkel en Rodenrijs – Halloween staat al vier jaar achtereen garant voor een avondje griezelen in speeltuin De Kievit. Ter gelegenheid van Halloween is de speeltuin omgedoopt tot spooktuin. Zo’n 440 bezoekers, jong en oud, gingen voor een spooktocht door de speeltuin. Daar is overal gegil te horen en griezelden de kinderen en volwassenen op een tocht door de tuin. Lekker in het donker met plotseling verlichte griezels en soms bloederige taferelen. “Zijn het echte spoken” is een vraag die één van de gidsen te horen krijgt. “Natuurlijk. Dat zie je toch!” Leden hadden gratis toegang, bezoekers konden voor een kleine vergoeding mee. De avond leverde een mooi bedrag op van iets meer dan € 600,- die zal worden besteed aan een nieuw speeltoestel.

Check Also

Bewijs van Nederlandschap voor nieuwe inwoners Lansingerland

Negen inwoners van Lansingerland kwamen maandag 28 oktober voor hun naturalisatie naar het gemeentehuis om hun bewijs van Nederlanderschap in ontvangst te nemen uit handen van wethouder en locoburgemeester Simon Fortuyn. Ze zijn hiermee nu officieel Nederlander geworden.

Geef een reactie