maandag 17 februari 2020 | week 08
Home » Advertorial » Nieuwe Opel Corsa bij Orange Motors
 De nieuwe Opel Corsa staat voor u klaar bij Oranje Motors Berkel en Rodenrijs.

Nieuwe Opel Corsa bij Orange Motors

Nieuwe Opel Corsa bij Orange Motors

Berkel en Rodenrijs – Ontdek de nieuwe Opel Corsa; de baanbrekende stadsauto die helemaal klaar is voor de toekomst, met de opwindende techniek van een grotere auto. Orange Motors Berkel en Rodenrijs nodigt lezers van De Heraut uit om de nieuwe Opel Corsa te komen bewonderen tijdens het introductie-event op zaterdag 9 november aanstaande vanaf 14.00 uur. Tevens kunnen bezoekers op een originele manier met de nieuwe Opel Corsa op de foto worden gezet door het team van Snapconnect. Uiteraard staan een hapje en een drankje klaar.
Het is nu al mogelijk een afspraak te maken voor een proefrit met de nieuwe Opel Corsa via de website: www.orangemotors.nl/opelcorsa of bel het salesteam van Orange Motors Berkel en Rodenrijs via 010-5112766.

Check Also

Martin van der Wel Tweewielers vernieuwt

Na zeventien jaar heeft Martin van der Wel, met zijn zaak actief vanaf de hoek van de Dorpsstraat, afscheid genomen van Bike Totaal. Met een nieuw logo en een nieuwe website is die naam verdwenen en zal de zaak verder gaan als Martin van der Wel Tweewielers.

Geef een reactie