dinsdag 19 november 2019 | week 47
Home » Algemeen » Kersttoer the Choir Company en Events For Christ
 Zingen uit volle borst.

Kersttoer the Choir Company en Events For Christ

Kersttoer the Choir Company en Events For Christ

Berkel en Rodenrijs – Het is een traditie: zingen in de kerstperiode. En sinds een aantal jaren is daar een nieuwe traditie bij gekomen. The Choir Company toert dan, in aanloop naar kerst, door het land met het zo breed gewaardeerde werk van de beroemde componist Tom Parker. Ook in Lansingerland.

Zijn ‘Young Messiah’ is een begrip en het projectkoor maakt, samen met een huisband en solisten, een heuse ervaring van die concerten. Vorig jaar werd een speciaal kerstprogramma uit het hele oeuvre van Tom Parker gekozen. En wegens overweldigend succes wordt dit nu herhaald.
Dit jaar kunnen belangstellenden dit zelf op 14 december vanaf 20.00 uur meemaken in de Onze Lieve Vrouw Geboortekerk, Noordeindseweg 102 in Berkel en Rodenrijs.
Naast een reeks ‘Young Messiah’ avonden zal er ook een speciaal uitgebreid kerstprogramma gebracht worden met liederen als ‘For Unto Us’, ‘Good King Wenceslas’, ‘A Child Is Born’ en het overweldigende ‘Hallelujah’. Koor, solisten en een uitgebreide band met strijkers nemen het publiek mee langs al die bekende liederen en enkele muzikale uitstapjes, maar wel altijd met de herkenbare sfeer van de muziek van Tom Parker. Eerdere toers met werk van Tom Parker bleken snel uitverkocht. De verwachting is dan ook dat de belangstelling voor deze kersttour zeer groot is.
Kaarten voor ‘The Christmas Collection of Tom Parker 2019’ zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl (tel. 0297-237172) en voor € 17,50 bij Kantoorboekhandel van Atten, Kerkstraat 8 te Berkel en Rodenrijs.

Check Also

Bewijs van Nederlandschap voor nieuwe inwoners Lansingerland

Negen inwoners van Lansingerland kwamen maandag 28 oktober voor hun naturalisatie naar het gemeentehuis om hun bewijs van Nederlanderschap in ontvangst te nemen uit handen van wethouder en locoburgemeester Simon Fortuyn. Ze zijn hiermee nu officieel Nederlander geworden.

Geef een reactie