dinsdag 19 november 2019 | week 47
Home » Algemeen » ACR kelderverkoop
 .

ACR kelderverkoop

ACR kelderverkoop

Berkel en Rodenrijs – Iedere donderdag van 19.00 tot 21.30 uur en iedere zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur vindt er verkoop van tweedehands spullen plaats in de kelder van Rehoboth, Wilhelminastraat 2. Er is van alles te koop onder andere kleinmeubelen, tuinmeubilair, boeken, gereedschap, electra, lampen, CD’s, DVD’s, LP’s, koffers, schilderijen, tierelantijnen, glas, aardewerk, keukenplastic, bloempotten, tuingereedschap, kleding, textiel, tassen, schoenen, speelgoed, puzzels. Alle verkoopbare spullen kunnen ingeleverd of opgehaald worden. Bel voor een afspraak 010-8423331 of 06-39455987. Grote meubels zoals eethoeken, banken en slaapkamermeubels worden niet opgehaald of verkocht.

Check Also

Bewijs van Nederlandschap voor nieuwe inwoners Lansingerland

Negen inwoners van Lansingerland kwamen maandag 28 oktober voor hun naturalisatie naar het gemeentehuis om hun bewijs van Nederlanderschap in ontvangst te nemen uit handen van wethouder en locoburgemeester Simon Fortuyn. Ze zijn hiermee nu officieel Nederlander geworden.

Geef een reactie