maandag 17 februari 2020 | week 08
Home » Advertorial » Zijn het je mooie ogen?
 Voor en na de behandeling. Foto: PR Skin+Surgery Clinics.

Zijn het je mooie ogen?

Zijn het je mooie ogen?

Lansingerland – Op een gegeven moment gaat leeftijd een rol spelen in je gezicht. Je ogen gaan hangen en voelen zwaar aan. Vaak zie je er vermoeid uit, terwijl je hebt uitgeslapen. Je wilt niets liever dan er weer fris, wakker en jeugdig uitzien. Dit kan reden genoeg zijn om voor een ooglidcorrectie te kiezen.

Een ooglidcorrectie is een operatie waarbij de huid rondom de ogen wordt verstevigd en gelift. Een bovenooglidcorrectie is geschikt wanneer je last hebt van overtollige huid aan de bovenoogleden. Wanneer je wallen hebt, kan een onderooglidcorrectie een goede optie zijn. Het is ook mogelijk om een onder- en een bovenooglidcorrectie tegelijk te doen.
Naarmate je je 40e verjaardag passeert, zie je veranderingen rondom de ogen. De huid verliest zijn elasticiteit en begint te hangen. Dit heeft meer met de vorm van de ogen te maken dan met leeftijd. Heb je diepliggende ogen, dan hangt vanzelfsprekend eerder de overtollige huid over je wimpers en kom je dus eerder in aanmerking voor een ooglidcorrectie.

De ingreep

De ingreep duurt zo’n 45 minuten en kent een snel herstel. Zeker als je voor een echte specialist kiest. “Wij besteden bij Skin+Surgery Clinics in Bergschenhoek veel aandacht aan de zorg achteraf, zodat de zwelling en downtime minimaal is”, legt dokter Thanya Tha-In uit. “Iedere operatie kent een risico, maar de kans op complicaties is minimaal. We merken vooral dat mensen zich erna echt beter voelen, ook vanbinnen.”
Het constant optrekken van je wenkbrauwen en het drukkende gevoel op je ogen kunnen leiden tot hoofdpijnklachten. De ingreep wordt als een verlichting ervaren. “En wanneer je er frisser uitziet en je mooie oogopslag weer terug hebt, doet dat iets met je. Je gaat je ook daadwerkelijk beter voelen en dat straal je uit. Dat is dan ook ons uiteindelijke doel”, aldus dokter Thanya Tha-In.
Informatie: www.skin-surgery.nl en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Check Also

Martin van der Wel Tweewielers vernieuwt

Na zeventien jaar heeft Martin van der Wel, met zijn zaak actief vanaf de hoek van de Dorpsstraat, afscheid genomen van Bike Totaal. Met een nieuw logo en een nieuwe website is die naam verdwenen en zal de zaak verder gaan als Martin van der Wel Tweewielers.

Geef een reactie