maandag 17 februari 2020 | week 08
Home » Advertorial » Hulp bij ernstig overgewicht
 Ook een groepssessie kan deel uitmaken van het behandelplan.

Hulp bij ernstig overgewicht

Hulp bij ernstig overgewicht

Regio – Last van ernstig overgewicht? Men kan terecht bij de Nederlandse Obesitas Kliniek Nederland voor een intensief behandelprogramma en een operatie.

Dankzij de operatie valt men veel af. Met een programma voor leefstijlverandering leert men zijn of haar leven aan te passen aan de operatie. “We leren u wat normaal eten en bewegen is. Daardoor zult u niet alleen afvallen, maar verdwijnen ook gezondheidsklachten en neemt de kwaliteit van leven toe. Samen zorgen we ervoor dat u uw dagelijks eet- en leefpatroon positief verandert. Zo krijgt u weer controle over uw gewicht.
Onze werkwijze is professioneel en multidisciplinair. Multidisciplinair betekent dat u advies krijgt van deskundigen uit verschillende vakgebieden. Zo wordt u behandeld door een internist, psycholoog, chirurg, arts, diëtist en bewegingsdeskundige. Dit team is gespecialiseerd in de behandeling van obesitas en de professionals hebben jarenlange ervaring. Ze overleggen regelmatig over uw persoonlijke situatie en welke behandeling het beste bij u past. Zo krijgt u de best mogelijke zorg. Wij geloven dat een gezond gewicht voor iedereen haalbaar is. In samenwerking met de beste specialisten, maar vooral samen met u.”
Kijk voor meer informatie op www.obesitaskliniek.nl.

Check Also

Martin van der Wel Tweewielers vernieuwt

Na zeventien jaar heeft Martin van der Wel, met zijn zaak actief vanaf de hoek van de Dorpsstraat, afscheid genomen van Bike Totaal. Met een nieuw logo en een nieuwe website is die naam verdwenen en zal de zaak verder gaan als Martin van der Wel Tweewielers.

Geef een reactie