zondag 17 november 2019 | week 46
Home » Algemeen » Jeugdweek ‘Schatrijk!’
Bergschenhoek - Bijna is het herfstvakantie. En herfstvakantie betekent: jeugdweek! Heb je er ook alweer zo’n zin in? Tel je de dagen af? Sta je al te popelen van ongeduld…?

Jeugdweek ‘Schatrijk!’

Jeugdweek ‘Schatrijk!’

Bergschenhoek – Bijna is het herfstvakantie. En herfstvakantie betekent: jeugdweek! Heb je er ook alweer zo’n zin in? Tel je de dagen af? Sta je al te popelen van ongeduld…?

De jeugdweek bestaat al bijna 40 jaar en wordt georganiseerd door de Hervormde Gemeente van Bergschenhoek. De jeugdweek is een feestweek voor kinderen van 4-12 jaar. Kom je vaak in de kerk, soms of misschien wel nooit… Dat maakt niet uit. Alle basisschool kinderen zijn welkom! De toegang is gratis. Tijden: dinsdag 22 en woensdag 23 oktober van 10.00 – 12.30 uur en donderdag 24 oktober van 10.00 – 13.00 uur. De kerk aan de Kerkstraat 1 gaat elke dag om 09.30 uur open.
Dit jaar is het thema ‘Schatrijk!’. Het programma zit natuurlijk weer heel leuk en verrassend in elkaar. Er worden Bijbelverhalen verteld, vrolijke liedjes gezongen en geknutseld. De oudere kinderen (groep 5-8) kunnen op dinsdag en donderdag kiezen uit verschillende leuke workshops; bijvoorbeeld iets met eten, iets creatiefs met hout of andere knutsels en nog veel meer.
Dinsdag begint het feest. Op woensdag is er voor de jongere kinderen (groep 1-4) een spelprogramma. De rest blijft nog even een verrassing. Donderdag wordt de week traditiegetrouw afgesloten met pannenkoeken eten.
Zondag 27 oktober wordt de week met een feestelijke kerkdienst afgesloten, aanvang 10.00 uur, kerk open 09.30 uur. Kom ook en neem vooral je vriendjes, vriendinnetjes, klasgenoten, broertjes en zusjes mee!
Wil je meer informatie en een filmpje van de jeugdweek bekijken, kijk dan op de website jeugdweek.hervormd.nl.

Check Also

Bewijs van Nederlandschap voor nieuwe inwoners Lansingerland

Negen inwoners van Lansingerland kwamen maandag 28 oktober voor hun naturalisatie naar het gemeentehuis om hun bewijs van Nederlanderschap in ontvangst te nemen uit handen van wethouder en locoburgemeester Simon Fortuyn. Ze zijn hiermee nu officieel Nederlander geworden.

Geef een reactie