zondag 17 november 2019 | week 46
Home » Algemeen » Najaarsconcert Crescendo

Najaarsconcert Crescendo

Bleiswijk – Zoek je dansschoenen maar alvast op, want op 9 november opent muziekvereniging Crescendo de dansvloer! Deze avond zal het najaarsconcert met als thema ‘Let’s Dance’ plaatsvinden. Een muzikale reis langs verschillende dansstijlen. Van klassiek tot modern en van Latin- tot popmuziek. Zowel het harmonieorkest, slagwerkgroep Mi Ritmo als de leerlingen zullen van zich laten horen. Vanaf 19.30 uur is men welkom in ’t Web, Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk, aanvang concert 20.00 uur.
Voor meer informatie mail naar secretaris@crescendo-bleiswijk.nl.

Check Also

Bewijs van Nederlandschap voor nieuwe inwoners Lansingerland

Negen inwoners van Lansingerland kwamen maandag 28 oktober voor hun naturalisatie naar het gemeentehuis om hun bewijs van Nederlanderschap in ontvangst te nemen uit handen van wethouder en locoburgemeester Simon Fortuyn. Ze zijn hiermee nu officieel Nederlander geworden.

Geef een reactie