maandag 25 mei 2020 | week 22
Home » Algemeen » Najaarsconcert Crescendo

Najaarsconcert Crescendo

Bleiswijk – Zoek je dansschoenen maar alvast op, want op 9 november opent muziekvereniging Crescendo de dansvloer! Deze avond zal het najaarsconcert met als thema ‘Let’s Dance’ plaatsvinden. Een muzikale reis langs verschillende dansstijlen. Van klassiek tot modern en van Latin- tot popmuziek. Zowel het harmonieorkest, slagwerkgroep Mi Ritmo als de leerlingen zullen van zich laten horen. Vanaf 19.30 uur is men welkom in ’t Web, Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk, aanvang concert 20.00 uur.
Voor meer informatie mail naar secretaris@crescendo-bleiswijk.nl.

Check Also

D66: Samen vieren we de zomervakantie in Lansingerland

Lansingerland – Deze zomer wordt anders dan andere, want veel van onze inwoners zullen door …

Geef een reactie