maandag 18 november 2019 | week 47
Home » Algemeen » Nieuwe maatjes Humanitas Tandemproject
 Acht nieuwe maatjes.

Nieuwe maatjes Humanitas Tandemproject

Nieuwe maatjes Humanitas Tandemproject

Lansingerland – Maar liefst acht nieuwe vrijwilligers hebben hun certificaat in ontvangst mogen nemen uit handen van de portefeuillehouder Jaap Wolf van het Tandem Maatjesproject.

In drie dagdelen hebben de vrijwilligers en stagiaires Humanitas beter leren kennen, kennis genomen van verschillende theorieën en is er veel geoefend. Maar bovenal was het ook erg gezellig.
Als vrijwilliger of stagiair bij het Tandem Maatjesproject ondersteun je een inwoner van Lansingerland die het even niet alleen kan. Als maatje ga je iets leuks doen. Een kopje koffie drinken, lekker kletsen, samen boodschappen doen, een wandeling maken, een weekplanning opstellen, maar vind je het leuk om een nieuwkomer wegwijs te maken in Lansingerland, dan kan dat ook. Eenzaamheid of sociaal isolement is niet aan leeftijd gebonden. Onze deelnemers zijn dus van jong tot oud. Ben je ook op zoek naar leuk en uitdagend vrijwilligerswerk en wil je jouw kwaliteiten inzetten? Zoek je een goede MBO/HBO stage? Bel 06 – 35118618 of mail naar m.vandenakker@humanitas.nl. Informatie: https://www.humanitas.nl/afdeling/lansingerland/activiteiten/humanitas-tandem-lansingerland.

Check Also

Bewijs van Nederlandschap voor nieuwe inwoners Lansingerland

Negen inwoners van Lansingerland kwamen maandag 28 oktober voor hun naturalisatie naar het gemeentehuis om hun bewijs van Nederlanderschap in ontvangst te nemen uit handen van wethouder en locoburgemeester Simon Fortuyn. Ze zijn hiermee nu officieel Nederlander geworden.

Geef een reactie