maandag 25 mei 2020 | week 22
Home » Algemeen » Opening Kinderboekenweek op obs Vuurvogel
 .

Opening Kinderboekenweek op obs Vuurvogel

Opening Kinderboekenweek op obs Vuurvogel

Bergschenhoek – Woensdagochtend 2 oktober opende obs Vuurvogel de Kinderboekenweek op het plein. Buiten liepen alle leerkrachten met koffers, rugzakken en backpacks en zelfs een slee. Het thema van de Kinderboekenweek is ‘Reis mee!’. Alle kinderen moesten raden naar welk land de leerkrachten op weg waren. Daarna ging iedereen naar binnen en startte het Leescafé. Ouders en grootouders kwamen gezellig luisteren naar hun voorlezende kind. Bij de kleuters lezen de ouders hun kinderen voor. Na afloop was er voor iedereen koffie, thee en voor de kinderen limonade met iets lekkers. Het Leescafé bestaat al enkele jaren en is een groot succes! De komende weken zijn er extra leesactiviteiten op obs Vuurvogel. Zo komt bibliotheek Oostland op bezoek. Woensdag 16 oktober wordt de Kinderboekenweek afgesloten met een gezamenlijke presentatie en de finale van de voorleeswedstrijd.

Check Also

D66: Samen vieren we de zomervakantie in Lansingerland

Lansingerland – Deze zomer wordt anders dan andere, want veel van onze inwoners zullen door …

Geef een reactie