maandag 17 februari 2020 | week 08
Home » Algemeen » Eerlijke cabaretvoorstelling over drank

Eerlijke cabaretvoorstelling over drank

Bleiswijk – Theater ’t Web bestaat nog maar sinds eind 2017. In die korte tijd is cabaretier Arjan Kleton een vaste gast geworden. Hij gaf verschillende keren een try-out – onder meer tijdens de Cultuurroute – en presenteerde Bleiswijkse cabaretavonden. Op zaterdagavond 19 oktober staat hij met zijn eerste avondvullende show ‘Met de fles grootgebracht’ op het podium van Theater ’t Web. Sinds afgelopen jaar toert hij met deze voorstelling. Dat leidde tot tal van interviews voor de media en voor lovende recensies. Op zaterdagavond 19 oktober laat hij Theater ’t Web (Nachtegaallaan 4) lachen om drank, cafébezoekers en drinken. ‘Met de fles grootgebracht’ start om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). Kaarten kosten € 15 en zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl.

Check Also

Poëzieproject Lansingerland 75 jaar Vrijheid

Berkel en Rodenrijs - Over een aantal maanden is het zo ver: dinsdag 5 mei - de dag waarop we vieren dat Nederland 75 jaar geleden werd bevrijd van de Duitse bezetter. In Lansingerland wordt door organisaties, verenigingen en vrijwilligers inmiddels hard achter de schermen gewerkt om van Bevrijdingsdag 2020 een groot feest te maken. Zo ook door Yvonne van der Kaaij en Cora van der Lee. Zij zijn verantwoordelijk voor de organisatie van het Poëzieproject Lansingerland 75 Jaar Vrijheid.

Geef een reactie