donderdag 20 februari 2020 | week 08
Home » Advertorial » Franciscus Oncologiecentrum in Schiedam
 Een impressie van de wachtruimte van de borstkliniek van het Franciscus Borstkliniek (a/d Amstel Architecten).

Franciscus Oncologiecentrum in Schiedam

Franciscus Oncologiecentrum in Schiedam

Regio – Om de beste zorg aan patiënten met kanker te kunnen bieden, bouwt Franciscus Gasthuis & Vlietland aan een nieuw gespecialiseerd centrum voor kankerpatiënten in Schiedam, het Franciscus Oncologiecentrum. Onderdeel hiervan is de Franciscus Borstkliniek waar zorg rondom borstkankerpatiënten centraal staat.

Vanaf eind januari 2020 kunnen patiënten in het Franciscus Oncologiecentrum terecht voor spreekuren en controle-afspraken met de arts, dagbehandeling chemotherapie, opnames, persoonlijke begeleiding en nazorg bij kanker. Deze zorg wordt verleend door een multidisciplinair behandelteam dat onder andere bestaat uit oncologen (artsen gespecialiseerd in kanker), oncologieverpleegkundigen, artsen van andere specialismen en zorgverleners die aandacht hebben voor de psychosociale zorg.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij het Franciscus Oncologiecentrum voorop. “Wij luisteren naar onze patiënten en begrijpen hun emoties. Geen vraag is teveel. Beslissingen over de behandeling maken we altijd samen. Naast aandacht voor de patiënt is er bij ons ook aandacht voor familie en mantelzorgers.”

Goede bereikbaarheid

Het Franciscus Oncologiecentrum in Schiedam is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Bovendien rijdt er een pendelbus tussen het Franciscus Gasthuis in Rotterdam en het Franciscus Oncologiecentrum in Schiedam. Een gratis service voor onze patiënten en hun familie en/of begeleiders.

Gastvrije sfeer

In het ontwerp van het oncologiecentrum staat de ervaring van de patiënten centraal. Zo is er veel daglicht, uitzicht naar buiten en door de ruimtelijke opzet kan iedereen zich goed oriënteren. Dit alles in een rustgevende en gastvrije sfeer.
Kijk op www.franciscus.nl/oncologiecentrum voor de ontwikkelingen rondom de bouw.

Check Also

Van der Linde Catering + Evenementen naar Dubai Expo 2020

Berkel en Rodenrijs - Nederland neemt deel aan de Dubai Expo 2020. Deze wereldtentoonstelling wordt gehouden van 20 oktober tot 10 april 2021. Van der Linde Catering + Evenementen, gevestigd op Oudeland, zal de catering in het publieksrestaurant en de business lounge van het Nederlands paviljoen verzorgen.

Geef een reactie